top of page
CRW_005.jpg

Mijn naam is Petra Roelen, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik woon in Prinsenbeek en ben op dit moment werkzaam in Breda op een basisschool en in mijn eigen praktijk Bij-jufpeet. 


Als juf ben ik ruim 25 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs in Rotterdam, Breda en Prinsenbeek. 


Als ik mezelf zou omschrijven, dan zie ik een enthousiaste onderwijsprofessional met focus op het welbevinden van kinderen. Graag benut ik alle mogelijkheden om een kind zich veilig, gezien en gehoord te laten voelen. Dit doe ik met oprechte aandacht en een luisterend oor. Op deze wijze zie je kinderen groeien. Op cognitief gebied en daardoor ook op sociaal-emotioneel gebied. Deze groei deel ik graag met ouders/verzorgers en met de leerkrachten en/of andere professionals die werkzaam zijn met uw kind. 

Sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk, Bij-jufpeet. Daarnaast ontwikkel ik het Taalatelier en word ik ingehuurd als NT2 leerkracht, Remedial teacher en Gedragsspecialist op scholen in Prinsenbeek en Breda. Ik werk daar met kleine groepen leerlingen of met kinderen individueel.

Als juf in het basisonderwijs heb ik ruime ervaring met alle leeftijdsgroepen. Mijn voorkeur is altijd uitgegaan naar het werken met leerlingen die net wat meer aandacht nodig hebben. Dit kan zijn doordat het kind moeite heeft met de Nederlandse taal, lezen, spelling of rekenen. 

Over JufPeet: Over
bottom of page